Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/noeragerboernehave.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/noeragerboernehave.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Nørager Børnehave | Årsplan
Nørager Børnehave | Årsplan
15618
page,page-id-15618,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Årsplan

Året igennem står vores læreplaner naturligvis højt på vores dagsorden i forhold til de aktiviteter, vi har gang i.

Men årstiden spiller naturligvis også ind, som det fremgår herunder.

hus

Januar

Stille måned, hvor vi kommer til os selv efter julen. Det tager tid for børnene at skrue sig ned igen efter det høje tempo og alle pakkerne.

Februar

Forbereder og afvikler fastelavn.

Marts

Forberedelse af påsken. Forårets komme sætter mere gang i udelivet. Afsked med de børn, der skal videre i skolefritidsordning pr. 1. april.

April

Modtagelse og indkøring af nye børn. Fokus på at ’hele’ børnegruppen, efter at de største er startet i SFO, og de nye er kommet til: At tage hensyn, hjælpe, give plads og danne nye relationer.

Maj

Vi leger ude og går ture.

Juni

Udflugt til dyrepark. Forberedelse og afvikling af sommerfesten, herunder fremstilling af produkter til salg. Bål og heksesuppe.

Juli og august

Mange børn har ferie, og børnehaven har lukket to uger. Her afvikles så meget som muligt af personalets ferie, hvorfor vi bruger vikar. I ferieperioden gør vi hovedrent sammen med børnene. Det er et praktisk stykke arbejde, hvor vi videregiver, at det er godt at vedligeholde og passe på sine ting. Efter ferien starter som regel også nye børn.

September

Mange udendørs aktiviteter som for eksempel bål og gåture. Overnatning i børnehaven for de store børn.

Oktober og november

Vi rykker mere indendørs. Børneteaterforestilling for børnehavebørn. Fremstilling af julegaver.

December

Samlingsstund med nisseoplevelser hver dag. Juletur/julehygge for de alleryngste. Juletur for de mellemste til Gl. Estrup museerne. Juletur for de ældste børn til Den gamle By i Århus. Forberedelse og afvikling af Bedsteforældredag. Børnejulegudstjeneste. Børnejulefrokost.